Liv og Brand Service

Mobile sikkerhedsstation​er

Mobile sikkerhedsstation​er

Når sikkerheden skal være i top, og man ikke vil gå på kompromis, er det nu muligt at købe en mobil sikkerhedsstation – lige til jeres behov! På den måde er du altid sikret høj sikkerhed fra kun 3.275 kroner. 

Det er et helt nyt koncept på det danske marked, og denne slags sikkerhedsstation er det kun Liv og Brand Service, der tilbyder. Ingen andre har lavet dem med klimaskab til hjertestarter. Lige pt. kan vi tilbyde to forskellige modeller, som kan ses på billedet.

Der er 6 standardmodeller – 4 til film og produktion og 2 til varmt arbejde, som kan købes med eller uden hjertestarter.

I førstehjælpsskabet/-kabinettet er der installeret varme, så hjertestarter og øjenskylleflasker ikke tager skade ved lave grader, samt lys, så man kan orientere sig i mørket.

Den mobile sikkerhedsstation kan også specielbygges efter jeres behov, og den kan lejes på enten dags- eller timebasis. 

Kontakt os og hør mere

​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen - så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!