Liv og Brand Service

Liv

Liv er den egenskab, vi alle har!​

Et godt liv er ikke det samme som, at man altid skal være glad eller aldrig må være ked af det. En afgørende forudsætning er derimod, hvordan vi forholder os til det.

Hos Liv og Brand Service i Ringsted er vi med til at redde liv hver eneste dag. Vi forhandler hjertestartere og førstehjælpsudstyr til både boligforeninger, andre foreninger og forskellige former for erhverv i Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Vi er uddannet inden for brand og redning, og vi har mere end 10 års erfaring inden for vores branche. Vi tilbyder personlig service, hvilket betyder, at vi kommer fysisk ud til din virksomhed, forening eller lignende for at levere og servicere alle typer hjertestartere.

Hvad hjælper det at have udstyr, som man ikke er helt dus med, når det kommer til den dag, hvor der er behov for det. Vi er af den overbevisning, at den traditionelle løsning ikke nødvendigvis er den rette.

Med os får du en professionel samarbejdspartner, som vil være med til at hjælpe jer til at gøre jeres virksomhed/forening til et mere sikkert og trygt sted at være.

Kontakt os og hør mere

​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen - så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Samaritter / førstehjælpsvagt

Hvis I skal have et arrangement lidt ud over det normale, så er det en god idé, at I udpeger en fra “holdet” til at være førstehjælper.

Hvis det er et stort arrangement, kan Liv og Brand Service stille med samarittervagt. Det kan være lige fra en mand (MK) til et hold med behandlerplads. Vi kan også stille med et køretøj, der er fuldt udstyret med alt lige fra små plastrer til hjertestarter og iltkuffert – og som er udrykningsgodkendt.

Vi er til for at hjælpe jer 
Hos Liv og Brand Service sørger vi for, at alt er i tip top, og du lærer at være på, når det gælder. Vi er med til at redde liv hver dag – og vi tilbyder de hjertestartere, som vi ved giver størst chance for at genoplive ved hjertestop. Vi sørger samtidigt for, at jeres førstehjælpsudstyr er intakt og opdateret.