Liv og Brand Service

Hjertestarter

Hjertestarter/AED til virksomheder og foreninger, der vil redde liv

Har I en hjertestarter? Hænger den udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt?

Hos Liv og Brand Service, der har base i Ringsted, er vi med til at redde liv hver eneste dag. Vi forhandler hjertestartere til både boligforeninger, andre foreninger og forskellige former for erhverv i København og på resten af Sjælland.

Vi er uddannet inden for brand og redning, og vi har mere end 10 års erfaring inden for vores branche. Vi tilbyder personlig service, hvilket betyder, at vi kommer fysisk ud til din virksomhed, forening eller lignende for at levere og servicere alle typer hjertestartere.

Hvad koster en hjertestarter?

Vi tilbyder tre forskellige hjertestartere til forskellige priser, og I kan også købe et tilhørende skab til en god pris til jeres nye hjertestarter. En oversigt over vores priser kan findes nedenfor. Kontakt os på telefon  +45 40 490 112 eller e-mail kontakt@lobs.dk for at høre mere eller for at bestille en hjertestarter.​

ZOLL-AED-Plus-hjertestarter

Zoll AED Plus

Hjertestarter med indbygget REAL CPR Help, som måler og registrerer, hvordan du giver hjertemassage – og som giver dig feedback, der guider dig til at gøre det rigtigt.

Pris: 11.125 kr. / 8.900 kr. ekskl. moms

ZOLL-AED-3-hjertestarter 1

Zoll AED 3

ZOLL AED 3 hjertestarter er nem at bruge, nem at vedligeholde og nem at eje. Det indbyggede Real CPR Help® giver førstehjælpere uovertruffen støtte, så de kan yde hjertelungeredning (HLR) med selvtillid og overblik. ZOLL AED 3 kan anvendes på både børn og voksne. Med et enkelt tryk på en knap skiftes der fra voksen- til børne-tilstand – uden skift af stødpads.

Pris: 21.245 kr. / 16.996 kr. ekskl. moms

zoll-aed-pro3

Zoll AED Pro

Med sine mange anvendelsesmuligheder er Zoll AED Pro egnet ved både ALS- og BLS-brug. Ved hjælp af patientkablet kan redderen overvåge patientens EKG på LCD-skærmen. Zoll AED Pro er en halvautomatisk hjertestarter med mulighed for manuel betjening og monitorering af hjertet udført af professionelle reddere. Børneelektroder findes som ekstra tilbehør, og hjertestarteren er kendetegnet ved ikke alene at være robust, men også besidde gode specifikationer.

Pris: 29.875 kr. / 23.900 kr. ekskl. moms

Created with GIMP

CAHSS100

Hjertestarterskab uden lås (-20°C)

Isoleret, rustfri skab til hjertestarter. Sirene. 2x LED lys i skabe. Termostatstyret varme. Blæser for ventilation.

Pris: 8.743,75 kr. / 6.995 kr. ekskl. moms

CAHSS100GSM

CAHSS100GSM

Hjertestarterskab uden lås (-20°C)

Isoleret, rustfri skab til hjertestarter. GSM/SMS-kommunikation. Sirene. 2x LED lys i skabe. Termostatstyret varme. Blæser for ventilation.

Pris: 11.625 kr. / 9.300 kr. ekskl. moms

CAHSS101GSM

CAHSS101GSM

Hjertestarterskab uden lås (-20°C) med AED-sensor

Isoleret, rustfri skab til hjertestarter. GSM/SMS-kommunikation. AED-sensor. Sirene og blåt blink. 2x LED lys i skabet. Termostatstyret varme. Blæser for ventilation. Batteribackup. Overvågning/CA-serviceprogram.

Pris: 14.912,50 kr. / 11.930 kr. ekskl. moms

Kontakt os og hør mere

​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen - så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!

​Red liv med en hurtig indsats

En hjertestarter på arbejdspladsen eller i foreningen giver tryghed. Hvert år får ca. 3.500 danskere hjertestop, og med hurtig førstehjælp og en hjertestarter i nærheden kan tre ud af fire overleve uden større mén.

Der findes mange forskellige typer hjertestartere på det danske marked, men vi har valgt først og fremmest at føre modellerne fra Zoll, som vi ved giver den største chance for at genoplive ved hjertestop. Sammen finder vi dog ud af hvilken hjertestarter, der vil passe bedst til jeres miljø, og hvor den skal sættes op henne.

Hvordan virker en hjertestarter?

Det er nemt at bruge en hjertestarter, og det er noget, alle kan finde ud af uden nødvendigvis at have været på førstehjælpskursus. Når man trykker på startknappen, fortæller hjertestarteren selv, hvad man skal gøre.

En hjertestarter består af selve maskinen og to elektroder. Man får blandt andet besked på, hvordan elektroderne skal sættes korrekt på, hvornår man må berøre den tilskadekomne, og hvornår man skal trykke på knappen, der udløser et stød gennem elektroderne.

Ønsker jeres virksomhed et serviceeftersyn af jeres hjertestarter eller en længerevarende serviceaftale af hjertestarter samt andet sikkerhedsudstyr, så kontakt os, og så sørger vi for, at udstyret er i orden.