Liv og Brand Service

Førstehjælpskursus i Ringsted

Førstehjælpskursus for private, erhverv og foreninger

Hos Liv og Brand Service i Ringsted tilbyder vi et førstehjælpskursus med kvalificeret undervisning til lige netop jeres behov. Vi tilbyder blandt andet et kursus i førstehjælp til foreninger, boligforeninger og forskellige former for erhverv i København og på resten af Sjælland, som for eksempel har en hjertestarter og som ønsker at blive tryg ved, hvordan den skal bruges.

Derudover tilbyder vi også et standard kompetencegivende undervisningsforløb for både private og erhverv. Vi har mere end 10 års erfaring, og vi er selv uddannede inden for brand og redning. 

Hvad koster førstehjælpskursus?

Vi tilbyder en række forskellige førstehjælpskurser til forskellige priser og med forskellig varighed. Vores kurser varer fra kun 4 timer og helt op til 12 timer, og både varighed, indhold og pris fremgår for hver enkelt kursus af skemaet nedenfor. Prisen afhænger blandt andet af hvor mange deltagere, I er.

Vi tilbyder også gerne et skræddersyet kursus, som matcher det indhold, som I har brug for, da en standardløsning ikke altid er det bedste valg. 

Ved alle kurserne gælder følgende max og minimum antal deltagere:
Minimum 6 deltagere
Max. 16 deltagere

Kommende åbne kursusdage for grossister til førstehjælpskursus i Ringsted

Førstehjælpskurser i Ringsted

Førstehjælp ved hjertestop

4 timers basisuddannelse 

Førstehjælp ved hjertestop omhandler bl.a. overlevelseskæden, hjerte-lunge-redning, brug af AED/hjertestarter, fjernelse af fremmedlegemer i luftvejen, lejring af bevidstløse og alarmering.

Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt eller i sammenhæng med øvrige førstehjælpsuddannelser.

Færdselsrelateret førstehjælp

8 timer-funktionsuddannelsen

Færdselsrelateret førstehjælp bil/MC/traktor er kompetencegivende i henhold til kørekortbekendtgørelsen.

Førstehjælpere med særligt ansvar

12 timer-funktionsuddannelsen

Førstehjælpere med særligt ansvar henvender sig til f.eks. uniformsbærende personale. Til personer, der har behov for en bred førstehjælpsuddannelse eller personer, der ønsker at kunne håndtere store som små hændelser. 

Tilvalgsuddannelser

​2 til 4 timer

  • Førstehjælp ved blødninger 1½ time
  • Førstehjælp og forebyggelse til børn 2½ time
  • Førstehjælp ved kemiske påvirkninger ½ time
  • Førstehjælp ved skader på bevægeapparatet inkl. hovedskader 1½ time
  • Førstehjælp ved småskader 1½ time
  • Førstehjælp ved sygdomme 1½ time
  • Førstehjælp ved skader i forbindelse med temperaturpåvirkninger 1 time

Kontakt os og hør mere

​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen - så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!